lördag 4 maj 2013

Misstag män gör i sina dejtingprofiler


Det finns massor av misstag som män gör i sina dejtingprofiler. Många är ärliga misstag som män inte förstår att det försvårar för dem, men som det i själva verket gör. På Internet finns det massor av skumma män som kvinnor vill hålla sig undan för, och de allra minsta misstag kan göra att du inte får en kontakt.

  • Oacceptabla foton: Det finns flera typer av bilder du skall undvika. Först och främst skippa bilder som du tar i spegeln. Finns det inga bilder på dig så se till att få några riktiga. Foton där du står utan tröja, för de flesta kvinnor är dessa typer av bilder avtändande. Du skall inte behöva visa att du tränar. Och om du gör det kommer det visas på en bild med en tröja också.
  • Dålig stavning eller grammatik: Se verkligen över din profil efter felstavningar och dålig grammatik. Är detta inte din starka sida, låt någon gå över den eller i alla fall använd en bra ordbehandlare så som MS word eller liknande.
  • Skriv inte om sex: Detta funkar inte. Använd inte ordet ”sex” överhuvudtaget. Lista det inte som en av de saker du inte kan leva utan, eller över saker du tycker om. Du förlorar mer än du vinner här.
  • Det finns många människor som använder listor med titeln ”kontakta mig inte om:” Gör inte du detta misstag, och om du gör lista inte några fysiska egenskaper som du inte står ut med. Visst kan detta vara sanningen men du kan även ses som en ytlig person av kvinnor som inte faller under dessa kriterier.
  • Skicka korta meddelande: Det kan ofta vara lockande att skicka korta meddelande för att se om en person är intresserad eller inte av typen; ”Hur är det” eller ”Hallå snygging! Vad gör du?”. Kvinnor får dessa typer av meddelande i hundratals och jag vet att allt som oftast ryker dessa rakt ner i papperskorgen. Skriv istället en intressantare text med en faktisk relevant fråga till personen. Detta får dig att framställas som mer seriös och chansen att du får ett svar är mycket högre.

Kom ihåg att det alltid är absolut bäst att vara ärlig om vem du är och att kommunicera med kvinnor på ett respektfullt och genomtänkt vis. Om du gör det och följer dessa simpla råd ovan så har du en mycket bättre chans att få ett svar ifrån en kvinna på en dejtingsajt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar