lördag 4 maj 2013

En ny start


Då var det dags att starta upp Online Dejting med sin första post. Det som vi kommer prata om här är som ni förstår är all typ av dejting på nätet. Allt ifrån tips och trick för att hitta bra sidor, till att välja profilbilder och skriva dejtingpresentationer till recensioner av alla hundratals sajter det finns på nätet idag (OK jag kommer förmodligen inte att skriva om alla sidorna)

Det vi kommer börja med är några korta presentationer och de mest kända dejtingsajterna på den svenska marknaden och därefter under tidens gång gör vi bättre mer kompletta recensioner av dessa och förhoppningsvis många fler. 


Välkända sajter i Sverige

  • Match.com – Är idag den största svenska dejtingsajten med ca 600 000 användare. Man får även anse match.com till en av de mest seriösa sajterna med tanke på säkerhet och dess personlighets test och matchmaking funktion 
  • Parship – Är en välkänd europeisk sajt där det finns en svensk avdelning.  Sidan är utformad på ett enkelt sätt med eget personlighetstest. 
  • eDarling – Relativt nystartad sajt I Sverige som får anses som en av de snabbast växande sidorna. Har även det mest omfattande personlighetstestet, vilket jag antar man få ta både på gott och ont. 
  • Firstdate – Scandinaviskt dejtingsida som det verkar vara en hel del aktivitet på. Sajten har en räknare som visar antalet besökare under dagen och man landar runt 80 000 medlemmar online varje dag. 
  • Be2 – Ytterligare en sida med personlighetstest och kontaktgaranti. Stor runt om i världen så om man är intresserad av kontakter utanför Sverige kan du hitta detta här. 
Mycket av denna information kommer ifrån dejting-sajter.com så får ge creds där det förtjänas.


Hur skrivs en bra profil

  • Till att börja med är det viktigt med en bra profilbild. Lägg inte upp en bild med dålig upplösning eller liknande, det gör sig inte bra hos folk som letar efter partner.
  • Skriv din presentation. Försök vara lite kreativ, ha inte bara en text som ber dina besökare att "fråga om de vill ha reda på något.
  • En viktig detalj är att hålla sig till sanningen. Det finns inga ursäkter här. Tänk dig in i situationen när du kommer på en dejt och personen i sig inte alls lever upp till den personen du har sett och snackat med via dejtingsidan.
  • Försök att utmärka dig på något sätt. Något som gör att besökare vill läsa din profil och vill skicka ett meddelande till dig. Gör något som får personen intresserade av dig något som nästan gör så att de känner sig tvingade att skicka en fråga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar