söndag 26 maj 2013

Hur man skriver en bra profil

När en person kommer till din presentation är det viktigt att göra ett bra intryck. Först och främst är ju bilder förmodligen något av det viktigaste på din sida, men även hur du framhåller dig i text betyder mycket.

Fixa bra professionella bilder 

Det spelar ingen roll hur bra du ser ut, med en professionell fotograf kommer d se ännu bättre ut. Det blir ännu större skillnad om dina bilder är gamla eller tagna med en mobilkamera eller andra kameror som har sett sitt bäst före datum.

Själva presentationen. 

När du sedan kommer till att skriva presentationen så bör du ta en rejäl funderare på vad du skall ha med i din dejtingprofil. Har du endast svarat på de obligatoriska frågorna och sedan bara skrivit en kort rad om dig själv eller inget alls, så kommer du varken få meddelande eller svar på dina meddelanden som du har skickat ut. Det måste vara något speciellt med din profil som får folk att stannar till och vill veta mer om dig som person.

Skriv aldrig något som kan göra att du ses som en person med en dålig självkänsla eller negativ attityd. Undvik meningar som börjar med "Jag tycker in om" eller "Jag avskyr". Självklar finns det mycket saker som man inte gillar men håll detta för dig själv tills vidare.

Om du sedan absolut vill skriva om saker du ogillar, nämn aldrig några fysiska egenskaper som du ogillar. Detta håller inte bara borta personer som har just dessa egenskaper utan också andra av den enkla anledningen att du ses som en ytlig person.

Försök att vara humoristisk i din profil. Med detta betyder inte ett gäng "fyllebilder" där ni gör roliga saker på utan i där du i din presentation framhäver dig som humoristisk genom att berätta på ett roligt sätt.

När du skriver din presentation sitt inte och bara lista olika saker som du tycker om att göra. Sätt ihop allt som en liten historia. Lägg ihop de olika sakerna du gillar i livet och försök få ihop en presentation som ser ut som en historia om ditt liv.

Försök att beskriva din drömpartner. Och försök återigen att skippa detta med listor. Det går helt enkelt inte hem och är ingen rolig läsning. Återigen försök baka in din text om din ”perfect match” i en kort sammanställande text.

Att skriva sin presentation kan faktiskt vara väldigt svårt. Det kan vara svårt att berätta om sig själv. Det är ännu svårare att få ihop en bra text som gör att människor vill veta mer om dig. Försök alltid vara ärlig i dina texter, detta lönar sig helt klart i längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar